fredag, maj 12, 2006

Meow

Nu är jag officiellt arbetslös (på samma sätt som jag officiellt är anställd på mitt gamla jobb, vilket innebär att jag jobbar en vecka i augusti... hm...) så jag kommer förhoppningsvist ha tid att vara mer social nu. Den nya friheten ska jag fira med att hälsa på Jodes i Örebro hela helgen och ha roligt *ser fram emot*.

Annars har jag fortfarande B-uppsatsen kvar som ska in på måndag, men jag har mailat min handledare och sagt att det inte blir av, för jag hinner inte/kan inte skriva klart, så den kommer att lämnas in... någongång. Det känns OK trots allt. Jag trodde jag skulle ta det hårt, jag brukar alltid hinna med. Hade jag stannat hemma hade jag kanske hunnit klart i helgen. Antagligen. Men jag åker hellre bort från mitt liv ett par dagar och låter den ångestframmkallande verkligheten ligga och jäsa under min säng bland allt damm jag skulle dammsugit bort i veckan men glömde bort och kom att tänka på nu när jag nämnde det...

Jag har en del att skriva om. Valborg i Uppsala till exempel. Eller hur jag och min kompis förhoppningsvist rätt ut det som fått mig att må dåligt så länge. Eller hur underligt det känns när man plötsligt inser att man förlorat något, utan att man fick chansen att faktiskt visa att man ville kämpa för det. Men det får bli en annan gång. Jag ska slänga det sista av packningen i väskan och kolla klart på ett avsnitt av Full Metal Panic! och fixa håret istället, så får jag prata av mig vid nästa tillfälle.

På tal om håret så är det nu klippt och färgat. Jag är väldigt nöjd med det, även om hälften är borta. Det känns underligt när jag tvättar det, men det går bra mycket snabbare. Jag har fått en hel massa positiva kommentarer om det också, även om vissa önskar att jag inte klippt bort så mycket ;) De bästa komplimangerna är signerade Milad och ett par bekanta.

[Lillebror (Milad)]: This is not good. You're just getting cuter and cuter. You'll have wierdoes after you now.

Han är så rar, lillebror. På sitt eget sätt :P
Den andra måste man nog känna mig för att förstå varför jag tar det som en komplimang.

[Henric]: Du har klippt dig... Det var snyggt, det passar dig. Men det ser... visst ser det lite vilt ut?
[Joav]: Det gör det.
[Henric]: Ja! Du ser ut som en vildkatt!

Why thank you, kind sirs ;)
Meeeow.