fredag, december 14, 2007

Cake Dilemma

Ärligt talat, är det för mycket begärt? Är det att gapa efter mycket om man vill ha en enda kakform som inte är bucklig eller skev, eller att en pajform ska ha lite högre kant än 3 cm?
Jag har bakdag på söndag och redan nu går jag runt och är irriterad.

Det är ta mig fan vad jag önskar mig. Kakformer med löstagbar kant. Som inte läcker kladdkakesmet i ugnen, eller som jag kan baka äppelpaj i utan att det kokar över kanten eller som jag kan använda när jag experimenterar fram ett nytt cheescakerecept jag har i huvudet. Är det för mycket begärt?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har en jättebra rund form med löstagbar kant, köpt på IKEA faktiskt. Inte så dyr och riktigt bra är den. Det du kan göra om du har väldigt "rinniga" smetar är att klä botten med aluminiumfolie innan du sätter fast sidorna, sen viker d upp folien längst kanterna på utsidan så får du ett xtra skydd mot rinnigt botten :)

Autumn sa...

IKEA you say? Hmmm...

Det är komiskt att bara fem minuter efter att jag postade inlägget kom det första förslaget över msn om vad jag skulle göra för att undvika att smeten rann ur formen :P Sen har det rullat på.

Jag vill egentligen posta nästa inlägg under temat "Vad är meningen med livet?" och hoppas på svar, men då får jag bara nördig respons som "42" eller inga svar alls =)

Min läskrets är mer intresserad av kakor helt enkelt =)