lördag, juni 21, 2008

Respons

Midsommarafton, och jag var på stan med Balsam. Jag är äldsta barnet i min familj, men om jag hade haft en storasyster så skulle jag vilja att det var du B.
Kärlek.


På annat håll har jag fått veta att jag borde blogga igen och snart, då mitt senaste inlägg var "tråkigt". Först tänkte jag: Det skiter väl jag i, jag skriver ju för min skull! Men så inser jag, att jofan, jag bryr mig ju visst! Så här kommer min respons:

Kära vän,
jag ber om ursäkt för att texter där jag blottlägger mig själv, min oro, och hur dåligt jag mår, är tråkiga. Att det faktum att känslan av att jag drunknar, och stundom känner mig alldeles tom, saknar underhållningsvärde.
Oroa dig inte, från och med nu kan vi alltid prata om roligare saker (som musikaler eller snygga skor) istället för mina problem!

Som ett extra tillägg vill jag även påpeka att jag på måndag återupptar mina besök hos min akupunktör. Det blir min första undersökning sen i höstas, och om två veckor lär jag ligga två timmar om dagen i fem dagar med 30 nålar i kroppen och se ut som om jag varit med om en igelkottsolycka. Det om något, är nog roligt.

5 kommentarer:

saga sa...

Tråkigt??? Det är som att kasta pärlor för svin gumman, det var allt annat än tråkigt!!! Keep it up!

Nahal sa...

Det är fint att du gillar det =)

Men det är ju egentligen så enkelt som att man ska skriva så länge man själv vill skriva! Och jag vill skriva om precis vad jag vill, and that's it =)

Narges sa...

Min midsommarafton spenderade jag med att äta massor med choklad och lägga mig kl 22.det var najs :D
Å du vet...skriv så mycket tråkigheter du vill.Jag kommer alltid att läsa dem.
kramkram

Balsam sa...

It so just happens to be (just like Colin Powell happens to be black) att jag är yngst i min syskonskara av freakin sju och alltid önskat mig en lillasyster. Det är dessutom väldigt skönt för båda att vi kommit över åldern då jag skulle förpesta ditt liv genom att stjäla dina leksaker och slänga dem i närmsta dike och du skulle förpesta mitt genom att springa till mamma och få mig att se dålig ut (how dare you?) och kan träffas som två kärleksfulla vuxna. Du är en skatt, punkt slut.

Nahal sa...

Narges: Choklad och tidig kväll är också grymt fint, och precis vad man behöver ibland =)
Det känns som jättelänge sen, jag hoppas att vi ses snart <3

Balsam: Jag skulle springa och skvallra och sätta dit dig om du snodde mina leksaker och slängde dem i diket. Sen skulle jag bre på extra och säga att du knuffade ner mig i diket också, bara för extra sympatier ^^
Du är helt fantastisk, och jag är lyckligt lottad som får ha dig som storasyster. Kärlek.