fredag, juni 05, 2009

"Tarikh-e Nahal" band 1.

Jag har tenta idag. Om tolv timmar. Det är första salstentan sen 2005 (för jag räknar inte med de i japanska eftersom jag ändå bara gick dit för att se hur det såg ut och inte för att skriva tentan. Och till och med det var för åtminstone två år sen).

Jag tror jag har glömt lite hur man gör. Efter alla år med hemtentor har jag lärt mig att läsa, ta upp info, diskutera och välja infallsvinklar där jag vet att jag kan utnyttja de kunskaper jag fått. Dessutom har jag ett par dagar på mig och all litteratur närvarande. Jag minns inte hur det är att plugga till bara ett prov, där jag sitter ett par timmar i ett rum med dålig luft och blir tröttare och tröttare. Jag minns bara att jag brukar sitta där och tappa massa information som jag lyckas minnas ungefär samtidigt som jag kliver ur byggnaden efteråt och kommer ut i friska luften.

Det är bara en mindre kurs och jag borde inte stressa upp mig så, men jag gör ju det i alla fall. Nu ska jag lägga mig, har druckit så mycket te att det skvalpar på insidan när jag rör på mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer säkert gå jättebra ^^ Somna inte bara i salen, det kan bli lite awkward när de hittar dig ett par timmar senare. ;D

Nahal sa...

Det gick rätt bra, fast det tog fyra timmar :P
Jag lyckades undvika att somna, men så sov jag 14 timmar efteråt istället. So all is well.